MENÜ

Miért jó a műköröm?

 

Írhatnánk ide litániákat arról, hogy azért, mert ha jól van megcsinálva, akkor tartós, szép, írhatnánk, hogy az ápolt kéz növeli az önbizalmat, kecsesebb mozdulatokat ad, írhatnánk, hogy azért jó, mert nem igényel annyi időt, mintha lakkozgatnánk a körmünket.

 

És írhatjuk azt is, hogy azért jó, mert ennyi luxust minden nő megérdemel!

 

Ugye te is szenvedtél már azzal, hogy mind a 10 körmödet egyforma hosszúságúra reszeld? Pattogott le a körömlakkod egy fontos esemény előtt úgy, hogy már nem volt lehetőséged kijavítani? Morgolódott már a család az állandó otthoni manikűrözés miatt? Dugdostad már a kezed, mert szégyellted a körmeidet?
Nos, ha műkörmöd lenne, ezekkel nem kéne foglalkoznod, sőt, a műkörmöshöz járás még egy jó program is!

 

Néhány vélemény műkörmöt viselő nőtársadtól:

 

Bea, kétgyerekes anyuka, a kicsik 2,5 és 4 évesek:
„Eleinte én is aggódtam, hova teszem a lányokat, amíg én a körmösnél ülök, és vajon mások mit mondanak... Attól még, hogy havonta egy pár órát nélkülük élek, nem leszek rossz szülő. Kell ez a kis kikapcsolódás. Fodrászhoz, kozmetikushoz nem járok, amíg a kicsi ovis nem lesz, otthon vagyok velük. Havonta egyszer bárkit meg lehet kérni, hogy vigyázzon rájuk, nagyszülőt, szomszéd nénit, férjet... Utóbbitól sem kell félteni őket, nem teszik tönkre egymást!
És ilyen körmökkel, mint az enyém, attól sem kell félni, hogy megkarmolják a kicsit. Egyébként a műköröm vastagabb, mint a saját, és nem is olyan éles, szóval ez amúgy is lehetetlen..."

 

Erzsi, nyugdíjas magántanár:
"Kényelmes, ápolttá teszi a kezet, ugyanakkor nem kell folyton ezzel foglalkozni... Mindent lehet vele csinálni, sőt! Kertünk ugyan nincsen, de szeretem a szobanövényeket, így szoktam földet túrni is... Apukám minden nap velünk ebédel, szinte minden nap frissen főzök... Mindenre tudom használni a kezem!
Körmöshöz járni kikapcsolódás... És a nyugdíjas évek végre szólhatnak arról, hogy az ember saját magával foglalkozik! A gyerekek már kirepültek, hülye főnök sincs már, kezdődhet az életnek egy új szakasza!"

 

Anna, irodavezető:
"Nagyon szeretem a körmeimet, 3-4 héten át gyönyörű, a hófehér vége nem pattog le, nem mászik el, és a körmöstől már úgy jövök el, hogy nem kell rá vigyáznom, rögtön bármit tudok vele csinálni! Életem egyik legjobb döntése volt az, hogy hagytam magam rábeszélni a gyönyörű körmökre!"

 

Moncsi, főiskolás
"A saját körmöm szép, és mindig rövidre reszelem és lakkozom, így amikor a manikűrösöm megemlítette, hogy van ez az új dolog, a saját köröm megerősítés, rögtön érdekelni kezdett! Tökéletes megoldás az én körmeimre, 4szer olyan tartós, mint a körömlakk, és erősíti is a saját körmeim! Imádom!

 

Szereted, ha a körmöddel nem kell bajlódni?
Szereted, ha nem kell figyelni, hogy mikor hagy el az egyik ékességed?
Szereted, ha úton-útfélen elkapják a kezed, mert olyan különleges műkörmöket viselsz?
Szereted, ha a műköröm, amit hordasz, nem összecsapott kontármunka, hanem precízen, aprólékosan kidolgozott művészi alkotás?

Ha igen, itt az ideje, hogy egy profi szakemberre bízd a kezedet!

Hajlandó vagy havonta egyszer pár órát szánni magadra?

Hajlandó vagy megfizetni a minőséget?

Akkor szeretettel várlak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Asztali nézet